Novinky spoločnosti

Správy

1. Prvým je údržba displeja z tekutých kryštálov a bežné používanie by malo venovať pozornosť záležitostiam. Zabráňte poškriabaniu povrchu LED obrazovky; Zakážte otvorený oheň a iné predmety s vysokou teplotou v blízkosti obrazovky LED; Na povrch LED obrazovky nestriekajte ani nevylievajte žiadne tekutiny.zamestnanci. Pevne verím, že EiBoard bude v budúcnosti fungovať lepšie.

2.Pri pravidelnom čistení obrazovky displeja očistite od prachu z povrchu antistatickou kefkou, aby ste dosiahli predbežný čistiaci účinok.

WeChat picture_20211228180428

3.Voda a čistiaca kvapalina na čistenie LED obrazovky nielen potrebujú profesionálny nealkalický čistiaci prostriedok, ale tiež zabezpečujú mäkkosť a suchosť čistiacej handričky. Ak narazíte na odolné škvrny, nastriekajte na obrazovku čistič obrazovky a jemne ju utrite suchou mäkkou bielizňou, aby ste dosiahli čistenie.

4. Na displeji sú domáce zvieratá alebo náhodne poškriabané alebo zotreté stopy, ako to urobiť, najskôr tieto stopy jemne utrite suchou mäkkou handričkou. Ak ho stále nemožno odstrániť, jemne ho utrite pomocou LED čističa namočeného do mäkkej vlhkej handričky. Po utretí osušte LED obrazovku.

WeChat picture_20211228180421

Užite si používanie.


Čas odoslania: Jan-05-2022